Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



fredag 20 juli 2012

Älskade barn...

Du ligger här brevid mig i min säng. På min kudde. Du ville inte ligga ensam i din egen säng så jag tog upp dig och la dig här brevid mig. Du doftar så gott. Jag ser på dig och genast fylls mitt mamma-hjärta med sån otrolig värme och kärlek. Jag är så stolt över att ha fött en så vacker dotter. Jag ser dragen du har fått från din pappa. Ni är så lika. Tänk om du bara visste hur älskad och efterlängtad du är min flicka. Jag önskar så att jag kunde lova dig att ditt liv kommer bli en enda dans på rosor. Men det kan jag inte. Ingen kan lova såna saker. Men jag kan lova dig att skydda dig med allt jag har och allt jag är. Jag vet att din mormor och din farmor åxå skyddar dig och vakar över dig. De är dina skyddsänglar. När du sover så brer de ut sina vingar runt dig så du inte ska frysa.
Att ha barn är verkligen att ha hjärtat springades utanför kroppen. Det är verkligen så sant.
Min älskade flicka. Jag lovar att alltid älska dig. Att trösta dig när du är ledsen. Att krama dig när allt känns tungt. Att alltid hjälpa dig när du snubblar på livets stig. Jag lovar dig min flicka att du kan alltid komma till mamma. Jag kommer alltid att finnas där för dig.

Inga kommentarer: