Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



tisdag 31 juli 2012

2012-07-31

Tänk idag tar juli slut. Snart är hela sommaren slut. Oj oj oj va fort det har gått. Känns inte riktigt som det har varit så mycket sommar alls faktiskt. Bara nu senaste veckan som det varit en slags jobbig värme. Tryckande och tung. Har man tittat på termometern så har den visat typ 23 grader men luften har verkligen stått still så man har upplevt att det varit mycket varmare än så.
Angelina har det jobbigt i den här värmen. Hon får svårt att äta och komma till ro för att sova. Bela och jag turas om att vagga, vyssja och trösta. Tack och lov så sover hon på nätterna iaf.
Idag har vi storstädat här hemma. Väldigt skönt när man är klar. Det blev så himla fint överallt. Vi turades som sagt om att städa och bära på Angelina. Zoltán hjälpte till efter bästa förmåga såklart. Han var inte heller helt okej idag. Han tycker nog åxå att värmen är jobbig. Svårt att få honom att äta och han är lite extra gnällig. Svårt att vara liten när det är så varmt. Stackrarna.
I morgon måste vi börja planera för Göteborgsresan. Kolla upp hotell och bästa vägen dit. Bela vill ju hämta sin hoj så fort som möjligt och jag förstår honom. Vi tänkte övernatta i Göteborg och passa på med en liten minisemester med barnen. Ska bli roligt. Marie har lovat att ta hand om hus, hund och katter. Tack älskade Marie.

Inga kommentarer: