Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



måndag 14 november 2011

Måndag och ny vecka.....

Idag har jag varit hos kuratorn. Pratat lite. Men det kändes lite som att hon fokuserade på fel saker idag. Jag ville prata om trakasserierna och all stress jag känner just nu. Men hon var mest inne och fokuserade på vårdnadstvisten idag. Jag känner lite att jag inte kan göra så mycket mer i den frågan än att vänta på att utredningen skall bli klar. Just precis nu måste jag ha hjälp med att hantera stressen kring allt. Jag måste få bort den här stressen innan den förstör nåt väldigt fint.
Efter kuratorn var det dags för andningsgymnastik med Ewa. Blåste lite bättre spirometri idag än förra gången så det kanske är på väg åt rätt håll. Ändå var jag rätt förkyld idag så jag trodde jag skulle ha riktigt risiga värden. Så Ewa var nog lite nöjd med mig idag ändå. Jag var inte stel nånstans heller så det kändes bra.
Efter Ewa så drog jag vidare till sävja och socialen. Satt där på möte i ungefär en timme. Pratade och pratade. Kändes helt okej faktiskt. Sen vidare hem med min familj.

Inga kommentarer: