Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



tisdag 30 augusti 2011

Blod.....

Kom just hem från stallet. Haft en underbar dag med Hlökk. Red till och från hagen barbacka. Sen tog vi en lång skogstur med massor av galopp. Härliga galoppvägar. Å vilken fart. Härligt att höra hovarna dundra mot underlaget i jämnt tempo. Man blir så glad.
Bela skulle till optikern kl 14.30 så jag var tvungen att vara hemma här till senast kl 14 för att ta Zoltán. Hann knappt innanför dörren innan jag kände den bekanta känslan i halsen. Så va det då dags igen. Hostar blod igen. Usch så jäkla äckligt. Smakar äckel och man mår så illa. Magens första impuls när det kommer ner blod är nämligen att kasta upp det snabbt som ögat. En överlevnadsgrej för att man lätt ska upptäcka inre blödningar. Men inte så kul när man hostar blod. Så nu ska jag köra lite huskurer för att får det att stoppa upp lite.

Inga kommentarer: