Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonafredag 14 januari 2011

2011-01-14

God Morgon....
Hade kusin Marie kvar här som nattgäst.... Alltid lika trevligt.
Har Tessan hemma från skolan idag åxå då magen ännu inte börjat fungera okej. Igår morse skrek hon av smärta när hon satt på toaletten. Vill gärna att magen fungerar bra innan man skickar henne till skolan. Igår gick hon på alvedon hela dagen och idag ska vi försöka kurera magen med snälla livsmedel. Se till att få lite fart på magen så den fungerar igen.
Annars idag....jaaaa jag ska in till polishuset och lämna in en anmälan om tjänstefel. Sen ut till Storvretaskolan och lämna lite helgläsning till läraren och rektorn. De kan behöva läsa på lite visade de igår.
Sen är de ju fredag idag....det betyder fredagsmys med de barnen som är hemma.... Bela slutar 19 idag så han är väl hemma runt 19.30 så jag får nog förbereda fredagsmyset själv om vi ska hinna.
Hoppas ni alla får en skön fredag...

Inga kommentarer: