Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



torsdag 6 januari 2011

2011-01-06

Ganska händelselös dag idag....Snöstorm ute så man var lite fast här hemma. Roat mig med lilleman och djuren. Marie åkte hem på förmiddagen. Sen kollade jag lite på film och bara gosade med lilleman. Röd dag idag åxå så man kunde ju inte jaga soc eller skolan. Men skrivit lite mer på anmälan. Tar lite i taget så jag är säker på att få med allt. Den där läraren ska inte jobba som lärare. Å rektorn ska tvingas i förtidspension....blir väl bara nåt år eftersom hon är så jävla gammal redan. Egentligen ska skolsyster åxå åka med på samma sväng men hon är ju typ 100 år redan så hon går väl i pension vilken dag som helst. Jag menar hon var ju för fan skolsyster när jag gick på den skolan. I morgon är det vanlig vardag så då fortsätter jag mitt arbete.
Ska försöka umgås lite med min man i morgon åxå... han är ledig. Han har fått för sig att VI ska serva chryslern.... tyvärr vet jag lite hur han menar vi..... Han menar att han gör allt och jag kan på sin höjd få titta på.... helst kan jag vara inne i huset så är jag inte i vägen. Så servar VI bilen här.... *suckar*

Inga kommentarer: