Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



fredag 17 juni 2011

Tingsrätten....

Japp idag har vi varit på förhandling i Tingsrätten om vårdnaden om min dotter. Hur det gick vet jag inte än. Jag fortsatte på samma linje som hela tiden. Jag höll mig till sanningen till skillnad från motparten. Jag visade fram alla bevis. Så oavsett hur det går så känner jag att jag har verkligen gjort allt som står i min makt. Jag kan inte göra mer helt enkelt. Nu kan jag bara vänta och se. Be för att det går åt mitt håll. Vi får domen den 29 juni kl 14. Mitt ex körde med "blatte-stilen" idag och hade med sig hela tjocka släkten som hejjarklack. Såg faktiskt lite ut som aporna på cirkus som satt där på bänken tomt stirrande framför sig. Tack och lov så fick de inte följa med in i rättssalen. Det såg rätt patetiskt ut faktiskt.

 Jag vill i detta inlägg passa på att tacka alla er som klivit fram och hjälp oss. Både mig och Tessan. Jag är er evigt tacksam. Ni vet själva vilka ni är. Jag vill inte skriva ut era namn eftersom det är lite känslig information och jag vill inte att ni ska känna er obekväma. Men jättestort tack!!!! Ni ska veta att jag aldrig kommer glömma att ni ställt upp. Tack till er som har reagerat och agerat. Det är verkligen inte alla som vågar. Ni är mina hjältar varje dag.

Inga kommentarer: