Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonalördag 13 juli 2013

Lördag tjohoooo...

En väldigt solig och varm dag. Har njutit massor idag. Har suttit en hel del i ute SPA:t idag. Vääääldigt skönt. Vi drog ner temperaturen till typ 30 grader. Svalkar så där lagom. Man blir lite sval utan att frysa sig knottrig. Sen satt jag ju då där och filosoferade lite..... blev lite nyfiken på det där som jag har hört om ska vara så himla jobbigt och svårt. Ett riktigt "mansgöra". Funderade länge och tänkte först att jag kanske behöver syrgasen. Men så blev jag vrång och envis så jag provade utan. Det där med att klippa gräs ska ju vara en riktig höjdare har jag hört. Joppigt försås.
Så jag körde ut klipparen och Bela visade var alla saker satt. Å så körde jag igång då. Å jag klippte och klippte och klippte....gräsmattan blev vackrare och vackrare.... som en golfgreen faktiskt. Jag kände verkligen efter......men nääää jag tyckte inte att det var så himla jobbigt faktiskt. Jaaa ytterst lite då att vrida på ratten när något kom ivägen. Men annars va det rätt så okej. Jag ger gräsklippning 3 solar av 5 möjliga. Dessutom fick jag ju en snygg bränna åxå på köpet. *skrattar* Japp så det har jag provat på idag. Att klippa vår jättegräsmatta helt själv. Jag kunde minsann!

1 kommentar:

Ann-Louise sa...

Klipper man gräset så får man vara ifred från alla :) Man får sitta och BARA VARA samtidigt som man gör "nytta"...
Lite terapi en stund....
Kramar till dig och din familj <3