Välkommen!!

Välkommen till min blogg.





Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!







Mycket Nöje // Chinona



söndag 13 februari 2011

Alla Hjärtans Dag....


Jag önskar verkligen att jag kunde sända en riktig vacker och väldoftande ros till alla som jag av olika anledningar tycker borde få en. En del borde få en ros av kärlek, en del som tack, en del som tröst, en del som uppmuntran, en del som uppskattning..... Jaaa ni är många därute som jag skulle vilja sända en ros till på alla hjärtans dag men plånboken tillåter inte riktigt detta just nu. Även om jag verkligen önskade att jag kunde. Så jag tänkte göra så här istället. Jag ger er en ros på min blogg. Så på alla hjärtans dag vill jag ge en ros till:
Min älskade man Bela, mina barn Tess Adrian Didrik och Zoltán, mina underbara svärföräldrar Bela och Gabriella, min pappa Stig och Ingrid, Farbror Hasse, Min lillasyster Marie och hennes Daniel, min moster Vera och min morbror Björn, min moster Ann-Marie och morbror Sören, Familjen Jansson/Örtengren, min morbror Bernt-Erik, Familjen Jonsson/Hemström, Familjen Marina Karlsson, Tess och Carina Blanck, Katarina Patrik och Malin, Elin Adrian och Samuel, Monica och Rally-Leffe, Ellinor Åkerström, Susanne Lagerkranz, Eva-Marie Laurén, Jimmy Löfgren, Familjen Kine Eriksson, Peppe Wallén, Familjen Teresa Soumela, Familjen Carin Pommer, Familjen Karin Bergman, Familjen Nina Odelius, Familjen Nikamo, Familjen Annica Kalff, Familjen Annika Lissol, Familjen Annica Ahlqvist, Carro Nerpin och Cindy, Seija och Benny Wällensjö, Stefan Thorén......
Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag och att ni ser den här "cyber-rosen" från mig..... KRAMAR till er alla!!!

3 kommentarer:

ann-Louise sa...

Tackar!!! Och det kommer en eller flera tillbaka.. Ha en skön vecka. Kramar

marie sa...

glad alla stjärtars dag sis;) passa på å klämm på rumpor:P

Ellinor sa...

Tack underbara Kia för rosen! Kl är snart 03 å jag är på Huddinge sjukhus, lyssnar på min rumskompis som snarkar å sover... DÅ minsann värmer den underbart "doftande" å vackra rosen. Jam jam