Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 14 oktober 2013

Dåligt med inlägg

Jag fick just en liten påminnelse om att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen.

Anledningen har faktiskt varit både hälsan, att jag inte mått så himla bra och att kattungarna tar sin lilla tid med allt vad det för med sig.

Den hemsidan www.nalletassens.se ska åxå uppdateras och skötas så det tar mycket av min tid just nu.
Jag måste ju försöka hitta köpare till alla kattungar. Som det ser ut nu så är det bara 2 st svarta kvar som söker nya hem. Alla andra har fått nya familjer. Så vet ni någon som letar efter en ny familjemedlem så kan ni väl tipsa om mig och min uppfödning.

Hälsan.....
Jaaa jag orkar inte ens gå in för mycket på den just nu. Det känns som att jag blir motarbetad från alla håll som bara går. De enda som jag verkligen känner arbetar för att just jag ska må så bra som bara är möjligt är sjukvårdsteamet.
Jag har svårt att äta eller rättare sagt kan nästan inte äta fast föda alls än. Men flytande går bra. Jag är i stort sett helt värkfri tack vare det flytande morfinet, hur länge jag nu får behålla det innan de tycker att det går åt för mycket eller nåt annat som gör att jag måste byta till nåt sämre. Tjaa som ni hör har jag en bitter ton idag och det känns som med all rätt. Näää nu måste jag gå och kräkas igen så jag får skriva mer lite senare. Annars håll koll på nalletassens.se

Kärlek!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

välkommen tillbaka i bloggen, fortsätt att skriva i den mån du orkar, det kan stödja andra i sin kamp i sjukvården att se hur du står ut..