Välkommen!!

Välkommen till min blogg.

Här samlar jag bilder och små korta texter från min vardag. Bloggen är min egen dagbok som ni får tillgång att läsa. Det är mina känslor och tankar. Jag bloggar även en del om hur det är att leva med den kroniska sjukdomen Cystisk Fibros. Följ mitt liv som patient, mamma, fru, hästälskare men framförallt som kvinna. Jag är så mycket mer än en diagnos. Bloggen skriver jag för att mina barn och min man ska kunna läsa mina tankar och funderingar den dagen jag inte längre finns. Jag har försökt hålla en jämn balans mellan allvar och skoj. Bloggen är åxå skriven till andra kroniskt sjuka därute som kanske finner någon tröst i att man kan faktiskt finna lycka och glädje trots en svår sjukdom. Lämna gärna en kommentar innan du går. Mycket Nöje!Mycket Nöje // Chinonamåndag 24 november 2008

Klant!


En till sk yrkes chaufför ute och fastnar utanför vägen. E4 som är både plogad och saltad flera gånger om. Det här är ju bara för pinsamt. Det är stor skam att kalla sig yrkes chaufför och klanta sig så här. Så nu en uppmaning till alla idioter där ute som inte kan köra i halt väglag, håll er inomhus så vi andra kommer fram för fan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där är ingen yrkeschaufför, det är en polack och det är vida känt bland yrkeschaufförer att de inte kan köra, speciellt i vinterväglag.